Kvinner i kontrollert kaos

Lørdag 11. juni åpner Galleri Klevjer sin årlige utstilling, denne gang med Tine Hartz som en av gjesteutstillerne. Hun er i godt selskap med Odd Nerdrum, Thomas Klevjer, Per Spook, Munchs Ringerike, Tom Erik Andersen og Billy Økland.

Tine Hartz Art

Tine ønsker i utstillingen “Kvinner i kontrollert kaos”, å vise frem sine egne tolkninger av blant annet kvinnens strev og fremtidens dronninger i form av digital grafikk, tegninger og kunsttrykk. I tillegg vil det vises nye originale tegninger som blir lagt ut til salgs fra 11.juni på galleriet. Som kvinne skal man utfylle mange roller, og i Hartz’ sin første utstilling vil du møte ulike unge, kvinner på ulike stadier. Kvinner som maler kvinner åpner for nye tolkninger av kvinnens uttrykk, tanker og følelser på nært hold.

Tine vil selv være der på åpningsdagen lørdag 11.juni klokken 12.00, om du ønsker en visning av bildene med henne personlig! Hun har et helt rom på Galleri Klevjer frem til september, og ønsker deg velkommen inn i manesjen, for å ta del i starten av hennes kunstneriske reise!

No rules. Just Art.

Tine Hartz Art Reina